Rochii de mireasa cu decolteul la spate.

In acest an se ofera mult protagonism spatelui miresei. Multi designeri opteaza prin a surprinde cu rochii de mireasa in care viziunea posterioara a miresei e speciala, rumpand in acest fel cu sabloanele stabilite. Astfel rochiile de mireasa la care decolteul cel mai adanc nu este in fata, au inceput sa creasca intr-un mod spectacular si astfel firme ca Vera WangBadgley Mischka, Laure de Sagazan sau Cymbeline  au optat pentru pentru acest tip de rochii.

De la Argyor dorim sa scoatem in evidenta multi dintre  stilistii spanioli  care au avut succes  creind rochii spectaculoase  care ne-au facut sa visam ,schimband putin stilul clasic al mireselor cu un  accent  diferit.Spania e al doilea exportator mondial de rochii de mireasa, ceea ce indica  nu numai buna functionare a industriei costumelor pentru miri made in Spain , dar si  iesirea in fata  aducant noutati si  pozitionarea  in varful  marcilor de rochii de mireasa  la ora de a dicta noile tendinte ale fiecarui sezon.

Decolteul la spate , unde broderiile  voalul , perlele si corsetele vor fii protagoniste scotand in evidenta pielea miresei descoperita. Se pune mult accent pe corset cu detalii artizanale stil anii 20. Acum miresele nu v-or fi admirate doar din fata  ci si  din spate  si inca mult.

Prin aceasta galerie de imagini vrem sa evidentiam pe Isabel Núñez, Beba´s Closet, Rosa Clará, Navascués,Miquel Suay, Sole Alonso si  Basaldúa ca si mari impulsori a acestei noi tendinte. Toate aceste tendinte ne-au demonstrat ca triumful acestor colectii de-a lungul  anului 2015   face ca fara , indoiala  in 2016 se v-a continuua lucrand in aceeasi linie.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *