18k bijuterii 

Luxul la mana ta

Descopera bijuteriile noastre din aur de 18k, piese de bijuterie de prima calitate cu un design atent la detalii.

There are 88 products.

Verighete din aur bicolor alb si galben de 18k. Aceasta verigheta prezinta un finisaj stralucitor atat în banda centrala cat si in partile laterale; unind trei inele în fabricatia ei printr-o tehnica speciala. Un design inovator si modern care un se demodeaza. Latime 3,80mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k avand o impresie generala spectaculara de diamant, face parte din noua noastra colectie de verighete din aur de doua culori de 18k alb si galben. Include fine taieturi în ventita centrala si ornamente aurii finisate stralucitor. 3mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 18k un model plan satinat petrecut de linii drepte luminoase. Disponibil în aur de 9k sau încrustate cu diamante. Latime 5mm interior confort.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 18k model, simplu si elegant cu terminatie satinata model original Argyor combinat cu finul inel adancit cu terminatie lucioasa. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben model Argyor in aur de 18k. Terminatia acesteia combina satinatul predominant cu linia adancita lucioasa pe partea centrala. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur galben de 18k, model cu terminatie combinata intre cea lucioasa a canturilor si textura satinata concava a benzii centrale. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur bicolor Argyor cu finisaj lustruit stralucitor de 18k. Aceasta verigheta iese in evidenta, prin designul original, care combina doua linii în relief suflate in rodiu, în contrast cu aurul galben de 18k din care este creata aceasta bijuterie. Latime 4 mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Este prin excelenta verigheta autentica. În aceasta versiune va oferim verigheta plana de 18k, ceea ce îi confera o linie acctuala, în acelas timp clasica. Aceasta piesa de bijuterie este fabricata în aur si finisajul ei final fiind deosebit de stralucitor. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k model plan marca Argyor. Aceasta piesa de bijuterie are un perfect finisaj si stralucitor pe marginile tesite, intr o linie clasica eleganta atenta la detalii. Disponibila deasemenea cu briliante. Latime 4mm interior plan. 

Vezi Bijuteria

Acest design a avut succes de la inceput si continua sa fie o referinta între verighetele Argyor. Realizat în aur cu un finisaj mixt, mat în banda centrala si lucitor pe marginile lateral. Un succes în retelele sociale împreuna cu perechea de diamante încrustate. Latime 4mm, interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur de 18k cu terminatie satinata combinata cu luciul dat de inelul central adancit. Interior plan. Latime 3 mm.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur galben de 18k, un model clasic cu terminatie finisaj stralucitor. Latime 4mm , interior plan

Vezi Bijuteria

Inel de logodna in aur alb de 18k cu un minunat design care face ca, aparenta diamantului sa fie mai mare: are incrustat un diamant de 0,20 ct dar cu aparenta de 0,40 ct. Fiecare diamant este unic si acest inel este o bijuterie foarte speciala pentru un cadou. 

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu  minunat design care face aparenta diamantului sa fie mai mare: are montat un diamant de 0,14 ct cu aparenta de 0,32 ct. Fiecare diamant este unic ceea ce face din acest inel o bijuterie foarte speciala pentru cadou.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu un diamant taietura briliant de 0,08 ct cu aparenta de 0,19 ct. Diamantul este fixat cu 6 gheare care amplifica vizual marimea acestuia.

Vezi Bijuteria

Inel de logdna din aur alb de 18 carate cu, coroana fatetata de 3 mm, cu un diamant taietura briliant de 0,05 ct dar cu aparenta de 0,10 ct. Diamantul montat cu ajutorul la 6 gheare este de aspect briliant ceea ce amplifica stralucirea diamantului.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna in aur alb de 18k, coroana fatetata de 2,60 mm cu diamant taietura briliant de 0,03 ct cu aparenta de 0,06 ct. Diamantul fixat cu sase gheare amplifica forta si stralucirea pietrei.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna in aur alb de 18k cu coroana fatetata de 4,30 mm si un diamant taietura briliant de 0,20 ct dar cu aparenta de 0,40 ct. Prinderea de 6 gheare amplifica stralucirea si luminozitatea pietrei. Aspect elegant si traditional.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu, coroana fatetata de 4,30 mm si cu un diamant briliant de 0,14 ct cu aparenta de 0,32 ct. Diamantul montat cu patru gheare mareste luminozitatea si stralucirea pietrei. O alegere potrivita pentru cerere in casatorie.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k, coroana fatetata de 3,70 mm cu un diamant taietura briliant de 0,08 ct dar cu aparenta de 0,19 ct. Simplu si traditional solitaire cu terminatie delicata si stralucitoare. O frumoasa piesa bijutiera pentru o ocazie speciala.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18 carate, coroana fatetata de 3 mm cu diamant briliant de 0,05 ct dar cu aparenta de 0,10 carate. Diamantul este montat cu 4 gheare care amplifica marimea si stralucirea acestuia. Solitair-ul este inelul prin excelenta, intotdeauna nimerit pentru cadou.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k, coroana fatetata de 2,6 mm cu un diamant briliant de 0,03 ct cu aparenta de 0,06 ct.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna in forma de verigheta din aur alb alcatuit din 6 diamante taietura briliant cu un total de 0,39 ct, calitatea H-SI. Se inmaneaza cu certificatul de autenticitate.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna in aur alb de 18k, model clasic cu terminatie exceptionala stralucitoare, prindere in 6 gheare ce sustine un diamant de 4 mm de taietura briliant de 0,25 ct. Aceasta excelenta piatra are culoare H si transparenta SI. Model atemporal.

Vezi Bijuteria