Verighete din aur 18k 

Luxul la mana ta

Descoperi verighete noastre 18k aur

There are 41 products.

Verigheta din aur galben de 18k model, simplu si elegant cu terminatie satinata model original Argyor combinat cu finul inel adancit cu terminatie lucioasa. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben model Argyor in aur de 18k. Terminatia acesteia combina satinatul predominant cu linia adancita lucioasa pe partea centrala. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur galben de 18k, model cu terminatie combinata intre cea lucioasa a canturilor si textura satinata concava a benzii centrale. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur bicolor Argyor cu finisaj lustruit stralucitor de 18k. Aceasta verigheta iese in evidenta, prin designul original, care combina doua linii în relief suflate in rodiu, în contrast cu aurul galben de 18k din care este creata aceasta bijuterie. Latime 4 mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Este prin excelenta verigheta autentica. În aceasta versiune va oferim verigheta plana de 18k, ceea ce îi confera o linie acctuala, în acelas timp clasica. Aceasta piesa de bijuterie este fabricata în aur si finisajul ei final fiind deosebit de stralucitor. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k model plan marca Argyor. Aceasta piesa de bijuterie are un perfect finisaj si stralucitor pe marginile tesite, intr o linie clasica eleganta atenta la detalii. Disponibila deasemenea cu briliante. Latime 4mm interior plan. 

Vezi Bijuteria

Acest design a avut succes de la inceput si continua sa fie o referinta între verighetele Argyor. Realizat în aur cu un finisaj mixt, mat în banda centrala si lucitor pe marginile lateral. Un succes în retelele sociale împreuna cu perechea de diamante încrustate. Latime 4mm, interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur de 18k cu terminatie satinata combinata cu luciul dat de inelul central adancit. Interior plan. Latime 3 mm.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur galben de 18k, un model clasic cu terminatie finisaj stralucitor. Latime 4mm , interior plan

Vezi Bijuteria