montaje-1.pngINCEPUTURILE

ARGYOR ca si fabrica de bijuterii isi gaseste inceputurile in anul 1954, cand Eloz Gracia impreuna cu alti doi asociati incepe productia de artizanat in argint.

Curand Eloy ramane unicul proprietar, punand astfel in miscare noua lui viziune revolutionara pentru epoca lui: procesele care pana atunci erau artizanale se puteau mecaniza la un nivel inalt. De atunci incoace aceasta a fost cheia functionarii fabricii.

Cuvantul cheie ales de fundatori, ARGYOR, face referire la cele doua metale pretioase care in prezent continua sa fie materia prima esentiala a produselor noastre: argintul ARG (vine din latinul argentum) Y aurul (OR).

Fabricat in Spania

Suntem convinsi ca una din bazele noastre principale garanteaza ca suntem o fabrica si dorim sa continuam producand in locul nostru de orinine. Avem in vedere atat capacitatea tehnologica cat si umana si am ajuns sa atingem o exceptionala experienta de sase decade, iar combinatia dintre cele doua se vede in beneficiul, calitatea si satisfactia clientului. Desavarsim tot procesul de productie din momentul in care ne ajunge materia prima, trecand prin design si prototip pana la inmanarea bijuteriei in punctul de vanzare, avand garantia unui laborador recunoscut in sector.