Inele de logodna din aur alb 

Gaseste inelul perfect

Inelele de logodna Argyor sunt pretioase bijuterii din aur alb de 14k cu diamante exceptionale in frumusete si stralucire. Un inel cu diamante este simbol irevocabil al iubirii adevarate si al angajamentului pentru toata viata. Contam cu o larga varietate de modele unde puteti gasii inelul ideal.

There are 46 products.

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu doua brate si 4 gheare care sustin un diamant rotund de 0.10 carate (3mm) si calitate H-SI.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu 4 gheare de prindere. Diamantul de 0.10 carate (3mm) taietura stralucitoare rotunda si calitate H-SI. Corpul inelului este de taietura patrata. O bijuterie din aur cu un pretios diamant care va simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k tip solitaire cu prindere de 4 gheare. Diamantul de 0.10 carate este de taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie cu un deosebit diamant care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k tip solitaire cu un diamant taietura rotunda stralucitoare de 0.10 carate (3mm) si calitate H-SI in chatón .

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu prindere de 4 gheare. Diamantul de 0.16 carate (3.5mm) are taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie cu un diamant pretios care va fi simbol al dragostei eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu prindere de 4 gheare. Diamantul de 0.30 carate (4.25 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O bijuterie din aur alb cu un pretios diamant care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu un diamant taietura rotunda stralucitoare de 0,30 carate (4,25 mm) si de calitate H-SI in chaton. O bijuterie unica fabricata manual de Argyor, care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu prindere de 6 gheare. Diamantul de 0,25 carate (4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O bijuterie minunata din aur alb care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, cu 8 diamante taietura printesa de 0,02 carate fiecare prindere in banda si un diamant taietura stralucitoare rotunda de 0,25 carate (4 mm) . Fiecare diamant are 0,65 carate (2,5 mm). Toate diamantele au calitate H-SI si totalul inelului sumeaza 0,41 carate.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu prindere moderna de 4 gheare. Diamantul de 0,34 carate (4,4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O pretioasa bijuterie care va fi un simbol al iubirii fara sfarsit.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu prindere de 6 gheare. Diamantul de 0,34 carate (4,40 mm) este de taietura rotunda stralucitor si de calitate H-SI. O bijuterie din aur alb cu un pretios diamant care va fi simbol al dragostei pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu prindere de 4 gheare. Diamantul de 0,34 carate (4,4 mm) are taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur alb cu diamant care va fi simbolul unui viitor in comun.

Vezi Bijuteria

Inel de aur alb de 14k cu 11 diamante taietura printesa fixate in linie. Fiecare diamant are 0,04 carate (1,8 mm) si calitate H-SI. Caratajul total al inelului este de 0,44 carate. O bijuterie din aur alb cu pretioase diamante care va fi simbol al dragostei pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel din aur alb de 14k cu 9 diamante fixate in gheare. Fiecare diamant are 0,06 carate (2,5 mm) , taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. Caratajul total al piesei este de 0,54 carate. O bijuterie din aur alb cu diamante pretioase care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria