Inele de logodna din aur galben 

Gaseste inelul perfect

Inelele de logodna din aur galben de 14k cu diamante exceptionale in frumusete si stralucire, simbolizeaza iubirea adevarata si angajamentul pentru toata viata. Gaseste inelul tau in larga varietate de inele oferite de noi si fa din cererea in casatorie un moment perfect. Toate inelele noastre se inmaneza in cutiute de bijuterii Argyor.

There are 47 products.

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu doua brate si 4 gheare care sustin un diamant rotund de 0.10 carate (3mm) si calitate H-SI.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu 4 gheare de prindere. Diamantul de 0.10 carate (3mm) taietura stralucitoare rotunda si calitate H-SI. Corpul inelului este de taietura patrata. O bijuterie din aur cu un pretios diamant care va simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k tip solitaire cu prindere de 4 gheare. Diamantul de 0.10 carate este de taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie cu un deosebit diamant care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k tip solitaire cu un diamant taietura rotunda stralucitoare de 0.10 carate (3mm) si calitate H-SI in chatón .

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k cu un diamant taietura rotunda stralucitoare de 0.10 carate (3mm) si doua diamante in laterale de 0.07 carate (2.2 mm) de calitate H-SI. Caratajul total este de 0.17 carate. O bijuterie unica fabricata manual de Argyor care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere de 4 gheare. Diamantul de 0.16 carate (3.5mm) are taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie cu un diamant pretios care va fi simbol al dragostei eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu un diamant suspendat. Diamantul de 0.10 carate (3mm) este de taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un pretios diamant si un design modern care va fi simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere de 4 gheare. Diamantul de 0.30 carate (4.25 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un pretios diamant care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur de 14k, tip solitaire cu un diamant taietura rotunda stralucitoare de 0,30 carate (4,25 mm) si de calitate H-SI in chaton. O bijuterie unica fabricata manual de Argyor, care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere de 6 gheare. Diamantul de 0,25 carate (4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O bijuterie minunata din aur care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, cu 8 diamante taietura printesa de 0,02 carate fiecare prindere in banda si un diamant taietura stralucitoare rotunda de 0,25 carate (4 mm) . Fiecare diamant are 0,65 carate (2,5 mm). Toate diamantele au calitate H-SI si totalul inelului sumeaza 0,41 carate.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere moderna de 4 gheare. Diamantul de 0,34 carate (4,4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O pretioasa bijuterie care va fi un simbol al iubirii fara sfarsit.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere de 6 gheare. Diamantul de 0,34 carate (4,40 mm) este de taietura rotunda stralucitor si de calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un pretios diamant care va fi simbol al dragostei pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere de 4 gheare. Diamantul de 0,34 carate (4,4 mm) are taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur cu diamant care va fi simbolul unui viitor in comun.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, cu 8 diamante taietura printesa de 0,02 carate (1,5 mm) fiecare, fixate in banda si un diamant taietura rotunda stralucitoare de 0,3 carate (4,25 mm). Toate diamantele au calitatea H-SI si caratajul total al inelului este de 0,46 carate.

Vezi Bijuteria