5 idei frumoase pentru nunta ta DIY (Partea 2)

Avem scopul bine definit de a va ajuta sa economisiti un pic de bani si creativitatea voastra sa prinda aripi cu tutorialele noastre pentru a face din nunta voastra o nunta DIY. Continuam cu ideile? Azi va vom prezenta elte. 5 idei frumoase pentru nunta ta DIY,care sparam sa va fie de folos

1. Un photocall diferit

Prietenele noastre din Maison Pompoms ne propun un photocall cu leagan inclus ce va fi remarcat atat de catre miri, familiari si prieteni. Facut din pompomi de hartie absorbanta, pot fi alese culorile care iti plac cel mai mult sau care se potrivesc cel mai bine cu nunta ta.

2. Stelute pentru nunta

Ideea este una foarte simpla. Stelutele se pot imparti intre invitati pentru ca sa va astepte cu ele la banchet sau pentru a face poze amuzante si originale.

Fotografíe-de-nunta-cu-stelute- boda diy

vía Loft 3

3. O vana foarte speciala

In ultima vreme a devenit moda si mentionam ca ni se pare o idee foarte improspatoare. Va lasam o poza care cu siguranta va va lasa cu gura pana la ureche… O vana plina de gheata si inauntru… O gramada de sticle de bere si racoritoare! Va indeamna sa ciocniti de multe ori pentru miri…

Vana-cu-bauturi-la-gheata-nunta-diy

Foto de Sweet Tea Photography

4. Un stand cu fructe

In aceasta perioada a anului este placut ca mancarea de la nunta sa ne improspateze, ne-a incantat acest stand cu fructe atat de original pentru a degusta din tot cate putin… si foarte sanatos!

Stand-cu-fructe-nunta- diy

5. Servetele cu un aer rustic

Ne incanta servetelele cu elemente naturale. Poti sa te folosesti in decorarea mesei, pe care cu siguranta ai pus flori si sa selectionezi buchete mici sau flori si sa le pui pe servetelele invitatilor, legate cu un mic cordon. Rezultatul este simplu dar foarte frumos, cu adevarat de o nunta DIY.

5 Idei frumoase pentru nunta ta DIY

Foto de Yiannis Alefantou

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *