Coafuri mirese. Fara coc, bucle lejere.

Coafuri mirese. Fara coc, bucle lejere. Coafurile elaborate sofisticat si pietrificate cu fixativ sunt complet iesite din moda. Parul desfacut si natural este lookul ales de mirese la altar, votand pentru un aer relaxat al parului pentru a obtine un aspect mult mai natural si mai tineresc.

coafuri mirese- 2015

Parul de marime medie sau lung isi cere dreptul la libertate. S-a terminat cu dominatia cocului fixat de zeci de agrafe. Parul desfacut e una din optiunile care avantajeaza miresele. Poate ca te-ai simti mai comoda prinzand unele suvite pentru a descoperi fata, in special daca iti pui un voal; dar nu-i lua parului libertatea de miscare, pentru ca desfacut straluceste mult mai mult; culoarea sau tratamentul aplicat va avea efect dublu si personalitatea ta nu se va vedea afectata de tipicul coc care nu ti se potriveste nici tie nici rochiei tale.

Coafuri-mirese ,par lejer, natural.

Posibilitatile? Coafuri de mireasa intr-o parte prinzand in spatele urechii parul din cealalta parte, marcand doar varfurile cu un aer putin ondulat, desfacut si cu onduleuri definite, pieptanat tot pe spate cu un stil foarte finisat, prins jumatate in coada insotit de o impletitura stil diadema…

Coafuri-mirese,detalii cu flori

Avantajele… parul desfacut rezista fara alterari toata ziua! In acest fel eviti ca pe parculsul banchetului sa ti se desfaca jumatate din coc si capul tau sa para un amestec de coafuri imposibil de controlat, plin de boabe de orez pierdute prin el.

Coafuri-mirese,par desfacut.

Coafuri-mirese, par cu voal.

Nu renunta a impodobi parul tau cu voal, pietre sau flori, coronita, astfel vei obtine categorie nuptiala coafurii. Onduleuri accentuate, pentru a marca elegant chipul, onduleuri perfecte, volum maxim… Posibilitatile pentru coafuri de mireasa sunt infinite in mainile unui bun stilist.

Coafuri-mirese, parul lung pe spate.

Coafuri-mirese,par cu flori.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *