Destinatie: Noua Zeelanda

Luna de miere poate fi o ocazie perfecta pentru a realiza un mare voiaj de nunta si a vizita o tara atat de diferita, exotica si cinematografica ca si Noua Zeelanda.

Noua-Zeelanda - blog

Foto de Frase Elliot

Noua Zeelanda adaposteste o fauna si multe peisaje unice care va vor captiva. Daca sunteti aventurieri va va provoca mai mult, avand in vedere ca puteti realiza toate tipurile de activitati ca de exemplu: catarari, zbor cu balonul, rafting, scufundari si chiar puteti schia. Iubitorii de animale se pot bucura inotand cu delfinii si balenele.

INSULA NORDICA DIN NOUA ZEELANDA

Auckland: este cel mai mare oras din toata tara. Se cunoaste ca si «orasul velelor», pentru multele ambarcatiuni care opresc in portul sau, pentru golfurile cu ampliile zone dedicate sportului acvatic, parcurile imense, magazinele si restaurantele exclusive. Calatoria cu feribotul este unul din cele mai populare medii de transport public. Auckland e construit intre si deasupra a 48 de vulcani, toti stinsi,desi  campul unde sunt situate este doar adormit.

Auckland - blog

Wellington: este capitala tarii Noua Zeelanda. Este cel mai important centrul cultural  ce adaposteste muzeul Te Papa («locul nostru» in limba maorí), baletul, orchestra simfonica si productia cinematografica din Noua Zeelanda. Regiunea Wellington se intinde pe o suprafata de 500 km² de parcuri si paduri.  La vestita Universitate Victoria si  Gradina Botanica,  la colina din vestul orasului numit muntele Victoria, la amandoua se poate ajunge cu Wellington Cable Car.

Wellington 2 -blog

Foto de Rosino

Parcul National, Te Urewera: conserva zona forestala salbatica, cea mai vasta din Insula de Nord. Copacii impresionanti kauri si interminabilele golfuri si plaje va vor lasa cu gura deschisa! Nu puteti pierde aceasta experienta in luna voastra de miere.

INSULA , LA SUD DE NOUA ZEELaNDA

Queenstown: Inconjurat de munti care se inalta majestuosi, spalat in cristalinul lac Wakapitu, este unul din locurile cele mai frumoase din tara. Este locul de vacanta de iarna favorit din Noua Zeelanda, cunoscut international dupa pistele excelente de schi si snowboard. Pe de alta parte ofera o gama larga de sporturi de risc fiind un loc preferat al practicantilor ciclismului si a plimbarilor la munte. O adevarata aventura pentru calatoria voastra de nunta.

Queenstown Iarna- Noua Zeelanda

Te Wahipounamu: una din zonele cele mai salbatice si mai putin locuite din Noua Zeelanda. Adaposteste cinci parcuri nationale si ofera oportunitatea de a vizita glaciarele cele mai impactante ale tarii: Zorro si Franz Josif. In maori inseamna locul apelor de piatra verde, pentru abundanta de apa si o varietate de  jade verde. A fost declarat Patrimoniu al Umanitatii de Unesco in anul 1990.

Lacul-Mapourika_NZ.jpeg

Fotografíe de Lacul Mapourika, de Richard Palmer

Mount-Cook-Parcul-National

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *