Diadema : un complement perfect pentru ziua cea mare

Toate ne punem aceeasi intrebare in legatura cu look-ul  nostru ca mireasa: ¿Rochie in stil romantic sau modern? ¿Parul lasat desfacut sau prins intr-un coc? ¿Voal sau palarie? indiferent de ce decizi, este diadema : un complement perfect pentru ziua cea mare? Noi te asiguram ca da.

Diadema o bijuterie pentru mireasa

O valoare in crestere

Diadema este o bijuterie care castiga tot mai multa importanta, pornind de la clasica tiara pe care o asociem cu regalitatea europeana, s-a renovat si actualizat intr-un infinit de variante. In ziua de azi, departe de a fi iesita din moda tiara este un accesoriu perfect pentru o mireasa care isi doreste sa se simta printesa pentru o zi.

UN COMPLEMENT pentru toata noaptea

Se combina perfect cu orice tip de rochie, scurta sau lunga, clasica sau moderna, cu o linie simpla sau in stil baroc. In acelasi timp este compatibila cu orisicare stil de coafura de mireasa, de la parul lasat lung pe spate pana la cel tuns scurt,  prins intr-un coc simplu sau sofisticat  fiind usoara si comoda de purtat. Spre deosebire de voalul care trebuie indepartat pe timpul banchetului ca sa te poti aseza sa te poti misca si dansa cu usurinta aceasta o poti purta pe toata durata nuntii.
In acest sens Diadema ca si bijuterie poate fi fara indoiala o  alegere buna.

 DIADEMA o bijuterie pentru toata viata

Diademele sant bijuterii care in ultimele colectii prezinta o amplie si variata gama pentru toate gusturile, de la delicatul look floral cu detalii de mici frunzulite si flori care se intrepatrund cu parul tau, pana la elegantele modele clasice cu motive geometrice, trecand la cele in stil baroc continind perle si/sau pietre pretioase incorporate.

Nu iti v-a parea rau ca nunta s-a terminat: poate rochia de mireasa nu o v-ei mai imbraca dar cu siguranta in evenimente speciale diadema o v-ei putea purta cu mult succes.

Diadema bijuterie pentru mireasa

Diadema bijuterie pentru mireasa (2)

Diademas de novia para tu boda (3)

Diadema bijuterie pentru mireasa (4)

Diademas de novia para tu boda (6)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *