Idei DIY pentru Photocall

Photocallul s-a transformat in ultimul timp in una din momentele cele mai comice ale nuntii si un izvor de amintiri minunate sub forma unor fotografii amuzante. Am selectionat cateva DIY (do it yourself) pentru a te ajuta sa gasesti inspiratie pentru nunta ta. Esti pregatita?

PENTRU IUBITORII INSTAGRAMULUI

Puteti comanda  rame ca si acestea care imita pagina de Instagram.Deasemenea le poti adauga  cartoane pe care sa scrie cu un hastag distractiv #Eusunturmatorul, #superdansatorul, #continuiburlac etc. Pe de alta parte este o buna modalitate de a indemna oamenii de a folosi hastagul oficial al nuntii in retelele oficiale, daca le aveti, a putea localiza repede toate fotografiile pretenilor si familiarilor in retea.

Photocall instagram

PENTRU IUBITORII RECICLAJULUI SI A INDUSTRIALULUI

Paletii sunt elemente care ne ofera milioane de posibilitati si nu se poate sa nu gasesti unul din care sa faci un frumos photocall pentru nunta. Asamblarea a patru paleti si decorarea cu flori utilizate la nunta  ta,este o idee fantastica. Deasemenea poti utiliza panglici, decoratii din hartie sau matase colorata… imaginatia la putere! A da un aer romantic sau industrial cu ajutorul unor paleti de lemn este un lucru usor cu imaginatie si putini bani.

PENTRU IUBITORII DE MUZICA

O veche colecctie de discuri puate fi fundalul ideal pentru photocall. Va lasam un tutorial de cum sa le agatati fara sa le distrugeti. Cum vi se pare?

Photocall-discuri-vechi - DIY

PENTRU O NUNTA STIL ANII ´70

Totul un clasic al lucrului manual. Lantul de carton colorat! Poti face lanturi lungi pe care sa le agheti ca si o perdea utilizand culorile invitatiei de nunta sau a decoratiei din sala. Acest tutorial va va fi util pentru a va pune la treaba. Doar schimband culorile puteti crea sute de stiluri diferite.

Photocall-lanturi-de carton-blog-nunta

Prestati atentie la DIY din blog pentru ca vom continua sa cautam idei pentru pentru ziua voastra cea mare!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *