Nunta inspirata de filmul Frozen

Imaginatia nu are niciodata limite si asta ne demonstreaza fotografa italiana Nadia Meli   in unul dintre primele sale proiecte realizate in 2014. Chiar daca recunoaste ca nu este o impatimita a sezonului rece pentru ca traieste in Germania si se pare ca acolo mai tot timpul este frig, totusi  nu i-a disparut ideea de a termina sesiunea  fotografica  in Noua Zeelanda.¿Tu ai avea curajul? ¿Ai vrea sa duci acest vis magic pana la capat? sa ai o nunta inspirata de filmul Frozen ?

nunta Frozen - nunta ta disney de film(4) nunta Frozen - nunta ta de basm (5)

Pare destul de complicat dar in realitate este doar putin mai mult de lucru ca si intr-un proiect comun, dar daca te organizezi si iti doresti asta, poti sa reusesti. Aceasta pereche a ales  ca si  scenariu un loc foarte rece asemanator cu cel din filmul Frozen, munti acoperiti de zapada un lac mare inghetat peisaje ninse…etc.

nunta Frozen, nunta ta de basm nunta Frozen - nunta ta de film disney(12) nunta Frozen -Nunta ta de film disney (11)

Sesiunea fotografica a fost finalizata intr-un hotel local, unde gheata si detaliile care sugerau un loc de basm au jucat un rol important dand forta si magie ambiantei. Din scenariu au iesit in evidenta folosirea albului, o tonalitate pefecta pentru a obtine un aer inghetat, elegant si romantic care caracterizeaza povestea noastra. Daca iti doresti asa ceva pentru tine trebuie sa uzezi aceasta culoare in detaliile care v-or decora nunta ta, ca si exemplu: peretii, rochia de mireasa, buchetul tau, toate acestea te pot ajuta sa recreezi perfect multe elemente de care ne-am indragostit din filmul Frozen.

Nunta Frozen - Detalii decorative (7)

2014-02-16_0094

nunta Frozen - nunta ta de basm disney (13)

Nunta Frozen - Nunta ta de basm disney (8)

Pentru a avea o nunta inspirata de filmul Frozen  iti recomandam sa alegi o rochie alba cu mici detalii dantelate si voal tranparent care sa sugereze gheata, si o pereche de pantofi cu toc in culoarea gri deschis. Opteaza pentru un machiaj discret iesind in evidenta privirea iar parul coafeaza-l intr-o coada impletita si v-ei fi perfecta. Pentru mire recomandam un sacou de un negru intens camasa sa fie de un alb inmaculat si pantalonul un gri oxford.

nunta Frozen - Nunta ta de basm disney (3)

2014-02-16_0074

2014-02-16_0066

Deasemenea lookul tau poate fi desavarsit adaugand acesta verighete din aur alb si inelul de logodna din aur alb si diamante care stralucesc ca si cea mai pura gheata.

cercei din aur alb perle si diamante-75b000800

cercei din aur alb cu perle si diamante

Obtine inspiratia de care ai nevoie din aceste imagini. Adauga decoratiilor sfesnice cu lumanari albe, pahare din cristal, iar tacamurile sa aiba detalii argintii asa v-ei putea traii momente semnificative din filmul Frozen dand atmosfera de magie nuntii tale.

Nunta Frozen - (15) detalii decorative

Nunta Frozen - detalii decorative(10)

Nunta Frozen - detalii decorative(14)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *