Perlele, esentiale pentru mirese

Dupa ce ati  rostit atat de mult asteptatul *DA* pentru mireasa iau nastere mii de obligatii una dintre ele fiind cea de a alege cea mai potrivita rochie pentru tine, dar imediat ce urmeaza? Completarea tinutei cu accesorii cu adevarat pretioase iar noi consideram ca perlele sant esentiale pentru mirese.
Bijuteriile indicate mai sus vor ajuta ca frumusetea ta naturala sa iasa in evidenta fiind indiscutabil aliatele tale intr-o aparitie simpla si eleganta. Ele au fost pret de multe generatii in topul preferintelor mireselor din toata lumea, combinatia dintre caracteristica culoare de fildes pe care o poseda  cu diamantele, pe piese de argint sau aur rezultand spectacular.

PE rochia de mireasa

O forma foarte autentica si iesita din comun este folosirea lor pe rochia de mireasa. Din ce in ce mai des designeri couture aplica perlele in creatiile lor speciale pentru mirese. De exemplu:  Inbal Dror, ne ofera aceasta discreta si atractiva propunere,cu doar patru siruri de perle care se unesc la jumatatea spatelui creind o tinuta simpla dar incarcata de o mare forta de seductie.

Perlele

In frizura

O alta idee geniala este sa utilizezi perlele, aceste dulci podoabe in parul tau. Forma in care o poti face? sant multe modalitati, una dintre ele e sa le aplici impreuna cu pietre, cristale intr-o forma cat mai naturala, fara sa pui limite imaginatiei tale.

Perlele

¿Cum sa te coafezi? Poti purta parul desfacut sau prins intr-un coc, indiferent ce v-ei alege in ambele cazuri fara nici o indoiala perlele sant cele care v-or face diferenta dant o pata de culoare esentiala, acestea fiind sinonime cu eleganta. Le poti purta in oricare epoca a anului versatilitatea acestor bijuterii fiind alta caracteristica extraordinara.

Perlele

iN accesoriile tale

Insfarsit ajungem la folosirea lor ca si accesorii. Sant multe forme de a purta splendidele perle de exemplu intr-o bratara sau un colier , in ambele cazuri aparitia ta v-a fi divina. Daca perlele  sant vechi ai putea recrea un look vintage, care in acest moment se poarta cu mult succes.
In ceea ce privesc cerceii noi iti recomandam cu mult drag oricare dintre modelele noastre din aur de 14 K, poti  alege atat in aur galben cat si in aur alb. Care iti place mai mult?

Perlele

Perlele fara indoiala daca le vei alege v-or avea o valoare inestimabila si te asiguram de doua lucruri: vei stralucii si v-ei ramane in amintirea tuturor.

Daca doresti sa afli mai multe de cum sa porti perlele viziteaza  in  Pinterest ‘Detalii in pietre’ si inspirate.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *