Verighete: cele mai populare trei stiluri.

Poti sa le alegi din diferite metale, forme, efecte sau culori… ¿Cum vei sti care verigheta e cea mai potrivita pentru tine? Astazi iti explicam cele mai populare trei stiluri de verighete : de la clasicele inele care le foloseau bunicii nostri pana la ultimele tendinte care vin incarcate de diamante.

1. verighetele clasice

Discrete, comode si elegante, au un plus, se pot combina cu oricare tip de bijuterii.

In prezent, acest design de verighete, care sa-u folosit de-a lungul a multe generatii se reinventeaza azi cu texturi care inlocuiesc clasicul lustruit. Multe perechi aleg aceasta obtiune adaugand finisajul favorit care poate fi cel cu diferite incrustari de diamante schimband latimea pentru a obtine doua versiuni potrivite dar cu caracter propriu.

 verighete

2. modele combinate

Sant verighetele care admit forme mai originale ca cele prezentate anterior. Surprind printr-un design mai creativ  introducand detalii ca margini, diferite santuri sau impletituri.

verighete

 

Este alegerea perfecta daca doresti sa dai protagonism verighetelor tale de nunta ca si statement ring. Deasemenea le poti gasi cu diferite taieturi sau fatete pe intreaga lor suprafata, ceea ce v-a accentua stralucirea inelului tau.

verigheta-5250464-18k

Modelele favorite de obicei combina mai multe tipuri distincte de efecte, profitand de detaliile verighetelor: triunfeaza acest exemplu de design bicolor sau jocul dintre cele doua finisaje mat-lucios.

verighete

3. verighete inele

Sant un succes in E.E.U.U. si Franta. Origenea vine din termenul francez «pavé», care semnifica «pietruit «sau «pavat»avand in vedere ca incrustarea diamantelor pe suprafata verighetei ne aduce aminte de aceasta tehnica.

 

verighete

Sant verighete plane din metalul si culoarea care iti place cel mai mult cu diamantele incrustate intr-un sir deosebit sau intr-o forma inedita de gheare.

inel-de-logodna-din-aur-74a0052

¿Partea cea mai buna? Fie inelul tau de logodna, fie inelul tau de aniversare sau verigheta, se combina perfect cu celelalte bijuterii purtate de tine. O alegere diversificata si comoda.

 

verighete

¿Partea mai putin buna?  Fara discutie iti va lua timp sa decizi intre diamante de tip royal sau briliante, incrustari in siruri stralucitoare sau gheare impunatoare si bineinteles sa alegi intre cele trei culori ale aurului, disponibile.

Speram ca  cu ajutorul acestor mici sfaturi ai reusit sa te decizi care va fi verigheta ta dintre toate stilurile care se gasesc pe piata. ¡Peste putin timp revenim cu idei si sfaturi pe Spatiu mirese.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *