Verighete 

Pentru o viata Impreuna

Descopera verighetele din colectia Verighete ARGYOR. Creatiile noastre combina un stil propriu si calitate inalta inca din 1954. Pe langa aceasta dispunem de verighete din aur alb, galben sau bicolor de 14k sau 18k ca sa poti gasii verigheta perfecta. Toate verighetele noastre sunt inmanate in frumoasa cutiuta Argyor.

There are 74 products.

Verighete din aur de 18k avand o impresie generala spectaculara de diamant, face parte din noua noastra colectie de verighete din aur de doua culori de 18k alb si galben. Include fine taieturi în ventita centrala si ornamente aurii finisate stralucitor. 3mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 18k un model plan satinat petrecut de linii drepte luminoase. Disponibil în aur de 9k sau încrustate cu diamante. Latime 5mm interior confort.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 18k model, simplu si elegant cu terminatie satinata model original Argyor combinat cu finul inel adancit cu terminatie lucioasa. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben model Argyor in aur de 18k. Terminatia acesteia combina satinatul predominant cu linia adancita lucioasa pe partea centrala. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur bicolor Argyor cu finisaj lustruit stralucitor de 18k. Aceasta verigheta iese in evidenta, prin designul original, care combina doua linii în relief suflate in rodiu, în contrast cu aurul galben de 18k din care este creata aceasta bijuterie. Latime 4 mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Este prin excelenta verigheta autentica. În aceasta versiune va oferim verigheta plana de 18k, ceea ce îi confera o linie acctuala, în acelas timp clasica. Aceasta piesa de bijuterie este fabricata în aur si finisajul ei final fiind deosebit de stralucitor. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k model plan marca Argyor. Aceasta piesa de bijuterie are un perfect finisaj si stralucitor pe marginile tesite, intr o linie clasica eleganta atenta la detalii. Disponibila deasemenea cu briliante. Latime 4mm interior plan. 

Vezi Bijuteria

Acest design a avut succes de la inceput si continua sa fie o referinta între verighetele Argyor. Realizat în aur cu un finisaj mixt, mat în banda centrala si lucitor pe marginile lateral. Un succes în retelele sociale împreuna cu perechea de diamante încrustate. Latime 4mm, interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur de 18k cu terminatie satinata combinata cu luciul dat de inelul central adancit. Interior plan. Latime 3 mm.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur galben de 18k, un model clasic cu terminatie finisaj stralucitor. Latime 4mm , interior plan

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben model Argyor in aur de 14k. Terminatia acesteia combina satinatul predominant cu linia adancita lucioasa pe partea centrala. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb de 14k, model original Argyor, cu terminatie satinata-lucioasa data de benzile laterale si inelul central adancit. Latime 4mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata dintr-o combinatie de aur alb si aur galben de 14k, model predomimant alb satinat cu terminatii lucioase date de aurul galben ale canturilor laterale. Combinatie perfecta de textura si culoare. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur alb de 14k de inalta calitate ca si toate modelele noastre, terminatie deosebita ce combina un satinat fin pe banda centrala si canturi rotunjite terminatie lucioasa pe partile laterale.

Vezi Bijuteria

Acest model de verigheta Argyor din aur alb de 14 k, are o terminatie mata texturizata cu linii transversale pe banda centrala ce combina cu stralucirea data de canturile lucioase laterale. Latime 3 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur alb de 14k de inalta caliate, model cu terminatie satinat deosebit predominant si canturi duble lucioase care dau stralucire piesei. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur de 14k cu terminatie satinata combinata cu luciul dat de inelul central adancit. Interior plan. Latime 3 mm.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur galben de 14k model deosebit cu terminatie diamantata, da senzatia de diamante pe toata suprafata acesteia.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 14k, model Argyor fatetat mat combinat cu stralucirea canturilor laterale ce ofera pe langa frumusete, protectie bijuteriei. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur galben, model cu terminatie combinata intre cea lucioasa a canturilor si textura satinata concava a benzii centrale. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 14k,model Argyor fabricat ca si toate verighetele noastre dintr-un inel masiv fara sudura ceea ce da bijuteriei o rezistenta deosebita cu terminatie satinata pe banda centrala si canturi lucioase. Latime 4 mm. Interior confort.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur galben de 14 k, model de o finete deosebita cu terminatie satinat-mat pe toata piesa intregita de canturile laterale duble cu terminatie lucioasa. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Aceasta verigheta din aur de 14k este un model original Argyor, fabricata din aur alb si galben cu terminatie texturizata combinata cu luciul canturilor laterale. Latime 3 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din combinatie de aur alb si aur galben de 14k, terminatie diamantata lucioasa, este formata din doua inele intregi fuzionate. Interior plan. Latime 4mm.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din doua inele diferite unul din aur galben de 14k ca baza si altul din aur alb pe banda centrala cu terminatie fatetata in forma de spic. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur bicolor de 14k model Argyor cu banda centrala din aur alb fatetata si canturi laterale rotunjite in aur galben stralucitor. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur de 14k model original Argyor combinatie echilibrata a celor doua metale cu terminatie mata cu striatiuni si mici inele lucioase pe centru si laterale. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din aur bicolor de 14k, predominat culoare alba cu un inel central din aur galben mat ce combina cu stralucirea aurului alb de baza al bijuteriei. Latime 4 mm. Interior confort.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor, bicolora din aur de 14k, fabricata din inel masiv fara sudura, cu terminatie lucioasa accentuata de liniile longitudinale centrale. Latime 5 mm. Interior confort. 

Vezi Bijuteria

Model de verigheta din aur alb de 14k Argyor, cu o prezenta superioara data de latimea speciala de 6 mm cu terminatie fatetata mata pe banda centrala si canturi lucioase in laterale. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Model de verigheta Argyor din aur alb de 14k de calitate cu textura mat satinata predominant insotit de inelul central adancit cu terminatie lucioasa stralucitoare. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb de 14k de inalta caliate, model cu terminatie satinat deosebit predominant si canturi duble lucioase care dau stralucire piesei. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria