Verighete 

Pentru o viata Impreuna

Descopera verighetele din colectia Verighete ARGYOR. Creatiile noastre combina un stil propriu si calitate inalta inca din 1954. Pe langa aceasta dispunem de verighete din aur alb, galben sau bicolor de 14k sau 18k ca sa poti gasii verigheta perfecta. Toate verighetele noastre sunt inmanate in frumoasa cutiuta Argyor.

There are 74 products.

Verigheta din aur galben de 14k model Argyor, cu terminatie mata fatetata si canturi lucioase laterale care intregesc si protejeaza acesta piesa unica. Latime 6 mm. interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 14k,model Argyor cu terminatie satinata mata ce combina cu inelul central lucios adancit. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 14k de inalta caliate, model cu terminatie satinat deosebit predominant si canturi duble lucioase care dau stralucire piesei. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din doua inele unul din aur alb si altul din aur galben cu terminatie mata cu striatiuni combinate cu luciul inelului central si a canturilor laterale. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur bicolor, model Argyor predominant alb texturizat insotit pe partea centrala de un inel adancit din aur galben lucios. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb de 14k model Argyor, cu terminatie fatetata mata pe banda centrala si canturi lucioase laterale pentru o combinatie eleganta. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete de design Argyor bicolor de 18k. Aceasta moderna verigheta are ventita centrala din aur alb cu linii fine mate si stralucitoare în contrast cu marginiledin aur galben slefuite lucitor. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur galben de 18k, model cu terminatie combinata intre cea lucioasa a canturilor si textura satinata concava a benzii centrale. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din aur bicolor de 14k, formata din doua inele diferite suprapuse de inalta durabilitate, terminatia celor doua metale este lucioasa ceea ce da bijuteriei o stralucire deosebita. Latime 5mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta bicolora din aur 14k marca Argyor model cu terminatie predominanta din aur alb, cu textura satinata deosebita, intregit de inelul din aur galben, adancit pe partea centrala a acesteia. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria