Decoratii DIY cu baloane si flori pentru nunta ta

Santem in luna aprilie si asta nu poate insemna decat ca primavara deja s-a instalat asa ca noi in publicatia de astazi te prezentam o idee fantastica cum sa iti decorezi nunta daca vei da pasul cel important in acest superb anotimp. DIY cu baloane si flori.

Este un proiect foarte simplu care va avea drept rezultat un ambiente incantator pentru toti cei care vor lua parte. Principala idee este cum  trebuie sa decorati baloane umplute cu heliu,  cu o ghirlanda din flori, o idee care o poti folosi la cununia religioasa in timpul banchetului sau la petrecerile dinainte si dupa nunta ta.

Decoratii DIY pentru nunta ta

¿NUmarul baloanelor?

Atatea cate tu doresti, poti folosi un balon foarte mare care sa intre in fundalul pozelor tale, cat si mai multe baloane de dimensiuni mai mici pe care sa le asezi in anumite spatii pe care doresti sa le scoti in evidenta.de exemplu: masa cu prajituri etc…

¿ce vei avea nevoie?

 • Florile pot fi de matase sau pot fi flori naturale, in functie de timpul de care dispui pentru  creatia ta. Ce tip de flori poti folosi? Noi iti propunem bujorii dar la fel de bine poti utiliza oricare din florile tale preferate.
 • Frunzis ( verdeta )
 • Un balon mare sau mai multe , decizia iti apartine.
 • Banda adeziva.
 • Banda florala.
 • Coarda.
 • Foarfeca.

Materiale DIY baloane ,nunta

¿Cum ai sa-l faci?

 1. Umfla baloanele si leaga o bucata de sfoara de la baza pana in pamant. in urmatorul pas separa si pune in ordine florile si frunzele verzi care crezi ca le vei utiliza.
 2. Cu multa atentie sau cu ajutorul benzii adezive lipeste o parte din frunzis in partea superioara a corzii si intareste cu banda florala.
 3. Incorporeaza imediat un pumn de flori si repeta operatiunea anterioara, prima data banda adeziva apoi cea florala.
 4. Continua asa pana jos strangand bine frunzele impreuna cu florile,astfel incat sa incapa un numar cat mai mare de flori, asta pentru a marii greutatea si a impiedica balonul sa isi ia zborul; (daca crezi ca e necesar poti adauga o mica pungulita cu nisip ascunsa in spatele florilor).

DIY flori si baloane , nunta

Decoratii DIY pentru nunta

Decoratii pentru nunta

¡Gata! ¿E usor si foarte dragut nu-i asa?

 Vía Green Wedding Shoes

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *