O nunta cu Hortensii

Cu sosirea primaverii florile hortensii incep sa fie protagonistele multor gradini, strazi si binenteles apar in multe nunti de vara fiind  unele din cele care dureaza destul de mult. Sunt perfecte pentru a decora spatiul unde are loc nunta datorita varietatii culorilor: albe, verzui, roze, albastre si toata gama de mov, violet, lila sau visiniu ceea ce le confera posibilitatea de a combina multe stiluri si designuri: nunta cu un aer rustic, nunta moderna, vintage, nunti simple sau chiar stil baroc.

Ne incanta ca si protagoniste in buchetul miresei in combinatie cu alte tipuri de flori sau ele singure, in functie de rezultatul final pe care dorim sa-l obtinem. Deasemenea sunt fermecatoare in coafura miresei si a domnisoarelor de onoare, incluindule ca si mici detalii in coronitele domnisoarelor.

Buchet-de-mrese.buchet-de-hortensii

Vía Ruffled

Pentru a va  convinge ca hortensia poate fi o mare protagonista in decorarea nuntii voastre, va lasam unele  fotografii de care va veti indragosti. In interiorul unor dragute vaze de cristal asezate pe masa, decorand candelabrele, pe tortul miresei, inauntrul cosurilor… Utilizate discret sau in cantitate mare, este o floare care intotdeauna iese in evidenta si da volum in orice decoratiune florala. V-am convins?

Hortensii-pentru-decorar-mesele

Vía Ruffled

Organizarea la masa cu hortensii-nunti-de-vis

design de Bodas de Cuento

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *