ROZ-CUART SI ALBASTRU-SERENITY pentru MIRESE TRENDY

Pantone

Toate dorim o nunta pe masura asteptarilor, personalizata. De asemenea visam la o nunta trendy in tonul care se poarta. Daca te casatoresti anul acesta nimic nu e mai actual in decorarea zilei celei mari ca si rozul-cuart  si  albastrul-serenity.

Invitatiile, buchetul de mireasa, bijuteriile, complementele decoratiile si iluminarea…pana la rochia miresei ,toate se poarta in culorile roz-cuart si albastru -serenity. De Pantone au spus-o foarte clar:« Combinatia dintre Rozul-Cuart si Albastrul-Serenity, combina perfect echilibrul intre un roz imbatator, mai cald si linistea unui albastru mai rece, reflectand o stare de conexiune si binestare si un sentiment de liniste ordine si pace».

Cu aceasta revendicare cei mai mari experti in materie de culoare declara ca si «culoarea anului» echilibrul intre doua matice si fundamenteaza ca tensiunile acumulate zilnic au ca si antidot «caldura» si «bucuria» transmisa de aceasta combinatie.

Ca si rezumat putem sa afirmam ca: nunta anului 2016 este bicolor: Roz-cuart si Albastru-serenity.

Invitatii nunta

Design de Minted

colorful_groom

Serenity_Roz_Quartz_Wedding_Inspiration_1590

Va prezentam cateva idei care ne incanta,  alegerea noastra favorita fiind data de pata de culoare pe care o dau bijuteriile. Puteti sa puneti accent inclusiv pe inele alegand pe cele care au culoarea la moda: Inele de logodna de aur roz. Desi esti obisnuit cu verighetele traditionale, trebuie sa incerci si bijuteriile  cu cuart, safir roz, turmalina roz, diamante roz sau pietre albastre cum ar fi topazul sau acvamarinul Aceste doua culori ies in evidenta mai ales daca apar in compania diamantelor in piese de aur alb sau platina.

argyor_verighete

bijuterii -mireasa -roz si albastru

1. Rosa Clará 2. Forevermark 3. Blue Nile

RosaClara3

Colectia de bijuterii nupciale de Rosa Clará

Daca nu cunoasteti colectia OUI de Dior, va veti indragosti de ea acvamarinul incrustat in aur alb desenand cuvantul OUI.Perfecte pentru nunta ta! v-ei putea rezista tentatiei?.

Dior-oui-inel Dior-oui-cercei

Poti gasi mai multe idei» roz» pentru a te inspira in in aceasta carpeta a nuastra in Pinterest  ¡Sigur v-ei gasi! «cine cauta gaseste»

verigheta-5c41474r-18k

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *