Vacanta: luna de miere la Toscana

Daca cauti  sa te relaxezi in vacanta, in luna de miere,  sa combini arta cu istoria, peisaje de vis scoase din satucuri pline de incantare si sa nu uitam gastronomia de elita, nu mai sta pe ganduri: Toscana e destinatia ta.

Zborurile in avion din Romania sant destul de accesibile iar diferenta de ora fiind mica nu veti ajunge obositi la destinatia voastra. Depinde de preferintele cuplului, va puteti caza intr-o zona urbana sau intr-o atmosfera rurala. Posibilitatea de a  inchiria o vila este mai simpla decat pare va asigur de aceasta, iar experienta de a te trezii dimineata in campiile Toscaniei e unica.
Ca sa va miscati intre principalele orase va sugerez sa inchiriati o masina, in acest mod dispunind de libertatea de a explora in voie regiunea cu frumoasele ei peisaje in ritmul pe care il doriti. Bineinteles ca sant locuri pe care nu trebuie sa le pierdeti.

luna de miere la toscana

luna de miere la toscana

ROMANTICISM iN STADiu PUR: florencia

¿Cine a spus ca Venetia este orasul cel mai romantic din Italia? Florenta, cu patrimoniul ei istoric, cu stradutele pietruite, cu cafenelele ascunse cu mesele restaurantelor imbracate in fete cu patratele, cu amabilitatea desavarsita o oamenilor care locuiesc acolo, nu ramane nicidecum in urma. Va recomandam sa vizitati emblematica Catedrala de Santa María del Fiore. Daca urcati in clopotnita  puteti admira impresionanta priveliste a orasului. Este foarte interesant de vizitat  Galería Uffizi (dar atentie este important sa rezervati intrarea din timp ca sa evitati sa asteptati la coada). Cand seara se lasa apropiati-va de Ponte Vecchio si bucurati-va de un apus de soare de vis in tabloul incomparabil pe care ni-l ofera raul Arno.

luna de miere la toscana

luna de miere la toscana

luna de miere la toscana

Turnul cel mai vestit din ITALIA: pisa

Cu siguranta daca ati ales aceasta destinatie nu v-eti pierde ocazia de a vizita «la Piazza dei Miracoli» unde se afla faimosul turn inclinat si ca o recomandare daca aveti timp, plimbati-va prin tot orasul el nefiind foarte mare,  dar care ofera o imensa si placuta experienta.

luna de miere la toscana

luna de miere la toscana

o bijuterie ancorata in timp: Siena

Frumosul oras medieval  inconjurat de ziduri stravechi si conservand aerul vechi va lasa sa descoperiti vasta «gran Piazza del Campo» unde va puteti opri la o cafenea pe o terasa de unde puteti admita turnul cu ceasul si fabuloasa lui arhitectura. O plimbare pe stradutele acestui oras este ca si o calatorie in timp.

luna de miere la toscana

luna de miere la toscana

marea necunoscuta: Lucca

Alta minunte medievala inconjurata de ziduri stravechi pe care nu trebuie sa o pierdeti. Este poate cel mai frumos orasel din regiunea Toscana. E perfect pentru a fi strabatut cu bicicleta, pe care o puteti inchiria la un pret rezonabil.

luna de miere la toscana

luna de miere la toscana

sa nu lipsesca vinul: Chianti

Chianti, o regiune de coline ondulate strabatuta de sosele infinite si sate incantatoare, este alta propunere de a vizita, in vacanta speciala si unica: luna de miere in Toscana. Daca va place vinul cei din Chianti sant printre primii cei mei buni din lume iar aici puteti sa-l probati si dumneavoastra in numeroasele sale bodegi. Trebuie neaparat sa vizitati satul medieval San Gimignano, declarat Patrimoniu al Umanitatii de catre Unesco, cu faimoasele turnuri care s-au conservat perfect pana in ziua de azi.

luna de miere la toscana

luna de miere la toscana

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *