Coafura perfecta in fuctie de modelul rochiei

Indiscutabil cum iti aranjezi parul in ziua nuntii tale joaca un rol important si nu putem sa experimentam coafura, ea trebuie sa fie perfecta in functie de modelul rochiei.. Am intrebat expertii care ne-au facut cateva sugestii pe care le impartim cu voi toate. In aceasta ocazie atat de deosebita va sfatuim sa luati in considerare parerea specialistilor in momentul alegerii coafurii incat aceasta sa fie o extensie armonioasa a rochiei tale.

Una din caracteristicele care definesc rochia de mireasa este decolteul, importanta alegere care sa scoata in evidenta atuurile frumusetii tale, sa te faca sa te simti sexy si romantica intr-o zi atat de speciala.

decolteu ASIMÉTRIC

Acest tip de decolteu este unul dintre cele mai alese de catre miresele tinere. Expertii recomanda cocul jos sau parul pe jumatate prins unii afirmand ca este indispensabil mentinerea echilibrului si propun caderea parului in sensul opus umarului dezvelit. ¿Care preferi tu?

decolteu profund sau cu spatele descoperit

Un decolteu profund intotdeauna va atrage privirile detonand toata senzualitate pe care o ascunzi in tine. Are  avantaje de care poti profita pentru ca lungeste linia gatului si stilizeaza soldurile. Pentru acest tip de decolteu una din cele mai bune optiuni este parul lung in functie de cum il ai, intins sau ondulat, cautand naturalul si simplitatea. In unele cazuri si cocul la baza poate fi o optiune care sa te favorizeze fiind foarte elegant.

peinado de novia segun el escote del vestido de novia espalda al aire pronovias (2)

decolteu barca, rotund sau lebada

Aceste tipuri de decolteuri sant discrete; favorizand femeile care detin un gat lung sau mediu, atragand atentia asupra mijlocului. Ideale pentru o talie subtire sau medie. O alegere fabuloasa pentru acest tip de rochie este cocul inalt si depinde de personalitatea ta daca indraznesti chiar si un breton ar arata foarte atractiv.

Coafura perfecta

Vía Donna

Vía Vcvetah

Vía Vcvetah

decolteu fara bretele» PALABRA DE HONOR»

Unul dintre cele mai preferate de catre mirese si de catre creatorii de rochii in acelasi timp. Acest tip de decolteu lasa descoperite atat umerii cat si spatele proiectand eleganta si senzualitate. Ca sa arati impecabil iti recomandam parul prins in coc la baza jos si iar depinzand de personalitatea ta poti lasa parul liber desfacut sugerand un aer salbatic si romantic.

Acum intrebarea trebuie sa ti-o pui tu.¿Care este decolteul care iti scoate in evidenta atributele feminine? Astfel aceste sfaturi te pot ajuta sa iti alegi»COAFURA PERFECTA IN FUNCTIE DE ROCHIE»

Dorim cu deosebita placere sa iti sugeram o sclipire de eleganta si rafinament care sa accesorizeze ideal coafura si rochia ta, aceste fabuloase bijuterii:

Dorim sa cunoastem daca ai sugestii sau intrebari in ceea ce priveste coafura si stilul adaptat rochiei alese de tine, poti sa ne scrii cu incredere noi vom intreba specialistii si iti vom raspunde.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *