FAQ

"Veti gasi toata oferta produselor Argyor in acest web?"

Nu. Fabricam un mare numar de piese de bijuterie, aici va prezentam doar o mostra. Totusi, in sectiunea Descarcari cataloage e posibil descarcarea documentelor in PDF cu majoritatea referintelor Argyor.

"De ce nu apar preturile?"

Argyor nu vinde persoanelor particulare, bijuteriile Argyor se gasesc in bijuterii fizice, cat si in magazine online. La sectiunea Punct de vanzare puteti consulta foarte simplu unde gasiti aceste bijuterii ,bineinteles, Argyor,este prezent in multe magazine de bijuterii fiind aproape imposibil sa le prezentam pe toate. Nu ezita sa ne contactezi (la sectiunea mentionata mai sus) daca nu ai gasit o bijuterie apropiata care colaboreaza cu noi.

"Daca ne plac verighetele de la Argyor si le comandam intr-un magazin de bijuterii, in cat timp le putem avea la dispozitie?"

Din momentul comenzii pana la inmanarea verighetelor nu trece mai mult de o saptamana, dar noi recomandam ca sa anticipati cu cel putin o luna comanda acestora. Pot fi ocazii cand cererea poate fi foarte mare si aceasta supune posibilitatea terminarii stocului.

"Cum pot sa stiu marimea verighetei de care am nevoie fara sa ma deplasez din casa?"

Ideal este sa puteti merge la o bijuterie, totusi puteti imprima masuratorul pregatit de noi. Fiti foarte atenti la indicatiile care apar pentru evitarea unei masuri eronate.

Argyor lucreaza cu masura Tatum spaniola, intre marimea 7 pana la 33 pentru majoritatea modelelor. Pentru aceasta in functie de referinta bijuteriei pe care o alegeti, disponibilitatea poate fi diferita pentru marimile extreme. in cazul verighetelor de platina in general marimile disponibile sunt de la 7 pana la 30, iar la cele de argint de la 7 la 31.