Verighete din aur 18k 

Luxul la mana ta

Descoperi verighete noastre 18k aur

There are 41 products.

Verighete din aur de 18k , un design original Argyor, cu superficia unui efect de gheata si o linie curba adancita în finisaj stralucitor. Latime 4 mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta originala din aur de 2 culori care iese în evidenta prin spectacularul efect rozaliu dat de aurul nostru rosa de 18k, care în contrast cu o banda centrala în sant adauga lumina si stralucire. Mai mult aceasta combinatie de finisaje transforma aceasta creatie în una din cele mai dorite modele din gama Argyor. Latime 4mm interior plan

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb de 18k. Acesta este un model exclusiv a carui banda centrala a fost lucrata cu unelte din diamant, cu precizie s-au realizat mici romburi iar marginile au fost finisate. Ofera un joc de contraste dand un plus de eleganta acestui model. 4mm interior plan

Vezi Bijuteria

Verighete din aur 18k si diamante Argyor. Aceasta verigheta radiaza un diamant încrustat, finisajul mat si interiorul bombat va ofera o mai mare comoditate. Piatra pretioasa încrustata este de marimea 0,02ct culoare H puritate SI. Latime 5 mm interior confort.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur bicolor de 18k Argyor cu dublu finisaj. O eleganta superficie de aur alb se combina cu o fina terminatie sidefata, un design cu modele tesite. Marginile în aur galben lustruite creaza un contrast atractiv care se termina perfectionanduse cu stralucirea diamantului încrustat. O piatra de marime 0,01 ct culoare H puritate SI. Latime 4mm...

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k cu diamante. Aceasta bijuterie rafinata are o stralucire deosebita si are partile laterale înclinate. Diamantul este de 0,01 ct culoare H si puritate SI. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k bicolor cu diamante. Aceasta bijuterie de calitate deosebita combina finisaje stralucitoare si mate cu un diamant încrustat. Marimea diamantului este de 0,02 ct culoare H puritate SI. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din aur galben de 18k cu terminatie satinata combinata cu un inel central lucios de culoare alba. Interior plan. Latime 4mm.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb 18k model plan cu un sant vertical în finisaj stralucitor. Aceasta fina adîncitura adauga stil si eleganta inelului cu terminatie mat-sidef. Deasemenea acest model este creat în interior bombat ceea ce confera mai mult confort. Latime 5mm interior confort.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb de 18k, un model elegant cu finisaj stralucitor. Daca vaplac modelele clasice simple, acesta este ceea ce cautati. Deasemenea va punem la dispozitie verighete de acest tip cu un finisaj efect gheata. Un model clasic dar si actual. 4mm interior plan

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb de 18k, model original Argyor, cu terminatie satinata-lucioasa data de benzile laterale si inelul central adancit. Latime 4mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb de 18k, un model cu striatii diagonale în bentita centrala si finisaj lucitor pe partile laterale. Latime 4 mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb de 18k, un model elegant realizat prin finisaje lucioase diagonale, intercalate cu alte finisaje de tip mat-sidef, creand un spectacular contrast. Latime 4 mm, interior plan.

Vezi Bijuteria

Aceata verigheta cu design deosebit, realizat în aur alb de 18k are un usor efect mat de nisip ceea ce o deosebeste de un model clasic. Latime 4 mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb de 18k incrustata cu un diamant. Are un finisaj mat sidefat cu o linie în finisaj slefuit. Diamantul: 0,02ct culoare H puritate SI. Latime 5mm interior confort.

Vezi Bijuteria

Verighete bicolor din aur alb de 18k si margini aurite încoronata de trei diamante încrustate în linia centrala. Diamantele sunt de 0,02ct, culoare H si puritate SI; deci un total de 0,06ct. Latime 5mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Aceasta verigheta din aur de 18k are incorporat un diamant care rezulta foarte elegant prin formele lui drepte. Banda din inelul central unde este încrustat diamantul are un finisaj mat sidefat, care contrasta cu slefuitul stralucitor din partile laterale si ceva care un se vede dar se simte este interiorul curbat care îi da un mai mare confort. Diamantul...

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb si diamante Argyor, avand forma plana clasica si un finisaj slefuit stralucitor. Piatra pretioasa încrustata este de 0,02ct , culoare H si puritate SI. Aurul este de 18k , latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb Argyor un model clasic si elegant de 18k. Superficia este slefuita. Diamantul este de marime 0,03ct, culoare H puritate SI. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete cu diamant Argyor, clasica plana din aur de 18k. Aceasta verigheta are un finisaj stralucitor avand încrustat un diamant de 0,02ct culoare H si puritate SI. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur cu diamant, clasica model exclusiv Argyor. Finisajul slefuit. Diamantul este de 0,03ct, culoare H puritate SI. Aurul 18k 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k avand o impresie generala spectaculara de diamant, face parte din noua noastra colectie de verighete din aur de doua culori de 18k alb si galben. Include fine taieturi în ventita si ornamente aurii finisate stralucitor. 5mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din aur bicolor de 18k, formata din doua inele diferite suprapuse de inalta durabilitate, terminatia celor doua metale este lucioasa ceea ce da bijuteriei o stralucire deosebita. Latime 5mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb si galben de 18k de 3,6mm latime. Aceasta bijuterie are un finisaj mat si stralucitor si interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete bicolor din aur al carui model este disponibil în diverse variante: în acest caz se combina doua culori de aur în doua finisaje. O superficie superioara mata sidefata contrasta cu liniiile adancite în finisaj stralucitor. Aurul galben este vizibil doar pe margini si în interiorul inelului. 4Mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete de design Argyor bicolor de 18k. Aceasta moderna verigheta are ventita centrala din aur alb cu linii fine mate si stralucitoare în contrast cu marginiledin aur galben slefuite lucitor. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur bicolor de 18k model Argyor cu banda centrala din aur alb fatetata si canturi laterale rotunjite in aur galben stralucitor. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din doua inele diferite unul din aur galben de 18k ca baza si altul din aur alb pe banda centrala cu terminatie fatetata in forma de spic. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb si galben 18k combinand finisaje stralucitoare si mate în banda centrala. Cautati acest model în diferite culori si încrustari de diamante în catalogul nostru. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur bicolor alb si galben de 18k. Aceasta verigheta prezinta un finisaj stralucitor atat în banda centrala cat si in partile laterale; unind trei inele în fabricatia ei printr-o tehnica speciala. Un design inovator si modern care un se demodeaza. Latime 3,80mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k avand o impresie generala spectaculara de diamant, face parte din noua noastra colectie de verighete din aur de doua culori de 18k alb si galben. Include fine taieturi în ventita centrala si ornamente aurii finisate stralucitor. 3mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 18k un model plan satinat petrecut de linii drepte luminoase. Disponibil în aur de 9k sau încrustate cu diamante. Latime 5mm interior confort.

Vezi Bijuteria