montaje-2.png

ARGYOR, Cine suntem?

Obiectivul nostru este realizarea unor bijuterii cu o personalitate unica, recunoscute ca si marca lider in bijuterii de aur si argint, confirmand o pozitie exclusiva, garantand succesul in piata internationala.

Garantam un serviciu global de calitate pentru clientii nostrii, atat in bijuteriile fabricate de noi cat si in atributele asociate serviciului nostru profesional: o lunga experienta pe toate pietele, Technologies si design intotdeauna la zi ca si intotdeauna cu seriozitate si incredere in clientii nostri, in muncitori si in colaboratori.

ARGYOR este o fabrica de bijuterii de aur si argint a carei productie realizeaza o gama larga: de la verighete –linie traditionala de afaceri-, bijuterii din aur si diamante –create exclusiv de divizia ARGYOR DIAMONDS-, pana la stantarea de monede comemorative prin divizia ARGYOR MEMORIAL, intre alte tipologii de produse.

Fabrica noastra se intinde pe un spatiu de 4500 metrii patrati, un personal de aproape 80 de membrii si o productie in jur de 700000 de piese de bijuterii pe an.

In prezent Argyor vinde in mai mult de douazeci de tari, intre care se gaseste Mexic, Spania si Franta precum si alte tari din Europa si Asia.