Verighete din aur galben 

Pentru o viata Impreuna

Verighetele din aur galben intotdeauna sunt o buna alegere, o obtiune clasica si la moda.  Modelele noastre de verighete din aur galben sunt formate din combinatia dintre experienta dobandita si noile tendinte. Toate verighetele noastre din aur galben sunt fabricate din aur de 14k sau 18k de prima calitate si se inmaneaza cu frumoasa cutiuta Argyor.

There are 26 products.

Verighete din aur de 18k , un design original Argyor, cu superficia unui efect de gheata si o linie curba adancita în finisaj stralucitor. Latime 4 mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur 18k si diamante Argyor. Aceasta verigheta radiaza un diamant încrustat, finisajul mat si interiorul bombat va ofera o mai mare comoditate. Piatra pretioasa încrustata este de marimea 0,02ct culoare H puritate SI. Latime 5 mm interior confort.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k cu diamante. Aceasta bijuterie rafinata are o stralucire deosebita si are partile laterale înclinate. Diamantul este de 0,01 ct culoare H si puritate SI. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete cu diamante din aur de 18k. Aceasta verigheta cu terminatie matagranulata fin în centru slefuita stralucitor pe partile laterale. Piatra este de marimea briliantului si o,o2 ct culoare H si puritate SI. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete cu diamant Argyor, clasica plana din aur de 18k. Aceasta verigheta are un finisaj stralucitor avand încrustat un diamant de 0,02ct culoare H si puritate SI. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur cu diamant, clasica model exclusiv Argyor. Finisajul slefuit. Diamantul este de 0,03ct, culoare H puritate SI. Aurul 18k 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 18k un model plan satinat petrecut de linii drepte luminoase. Disponibil în aur de 9k sau încrustate cu diamante. Latime 5mm interior confort.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 18k model, simplu si elegant cu terminatie satinata model original Argyor combinat cu finul inel adancit cu terminatie lucioasa. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben model Argyor in aur de 18k. Terminatia acesteia combina satinatul predominant cu linia adancita lucioasa pe partea centrala. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Este prin excelenta verigheta autentica. În aceasta versiune va oferim verigheta plana de 18k, ceea ce îi confera o linie acctuala, în acelas timp clasica. Aceasta piesa de bijuterie este fabricata în aur si finisajul ei final fiind deosebit de stralucitor. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k model plan marca Argyor. Aceasta piesa de bijuterie are un perfect finisaj si stralucitor pe marginile tesite, intr o linie clasica eleganta atenta la detalii. Disponibila deasemenea cu briliante. Latime 4mm interior plan. 

Vezi Bijuteria

Acest design a avut succes de la inceput si continua sa fie o referinta între verighetele Argyor. Realizat în aur cu un finisaj mixt, mat în banda centrala si lucitor pe marginile lateral. Un succes în retelele sociale împreuna cu perechea de diamante încrustate. Latime 4mm, interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur de 18k cu terminatie satinata combinata cu luciul dat de inelul central adancit. Interior plan. Latime 3 mm.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur galben de 18k, un model clasic cu terminatie finisaj stralucitor. Latime 4mm , interior plan

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben model Argyor in aur de 14k. Terminatia acesteia combina satinatul predominant cu linia adancita lucioasa pe partea centrala. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur de 14k cu terminatie satinata combinata cu luciul dat de inelul central adancit. Interior plan. Latime 3 mm.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur galben de 14k model deosebit cu terminatie diamantata, da senzatia de diamante pe toata suprafata acesteia.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 14k, model Argyor fatetat mat combinat cu stralucirea canturilor laterale ce ofera pe langa frumusete, protectie bijuteriei. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur galben, model cu terminatie combinata intre cea lucioasa a canturilor si textura satinata concava a benzii centrale. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 14k,model Argyor fabricat ca si toate verighetele noastre dintr-un inel masiv fara sudura ceea ce da bijuteriei o rezistenta deosebita cu terminatie satinata pe banda centrala si canturi lucioase. Latime 4 mm. Interior confort.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur galben de 14 k, model de o finete deosebita cu terminatie satinat-mat pe toata piesa intregita de canturile laterale duble cu terminatie lucioasa. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 14k model, simplu si elegant cu terminatie satinata model original Argyor combinat cu finul inel adancit cu terminatie lucioasa. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 14k model Argyor, cu terminatie mata fatetata si canturi lucioase laterale care intregesc si protejeaza acesta piesa unica. Latime 6 mm. interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 14k,model Argyor cu terminatie satinata mata ce combina cu inelul central lucios adancit. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur galben de 14k de inalta caliate, model cu terminatie satinat deosebit predominant si canturi duble lucioase care dau stralucire piesei. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur galben de 18k, model cu terminatie combinata intre cea lucioasa a canturilor si textura satinata concava a benzii centrale. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria