Verighete din aur 2 culori 

Pentru o viata Impreuna

Verighete din aur 2 culori sunt o alegere perfecta daca vrei un inel diferit si modern. Toate verighetele noastre din aur sunt fabricate din aur de 14k sau 18k de prima calitate si se inmaneaza cu frumoasa cutiuta Argyor.

There are 29 products.

Verigheta originala din aur de 2 culori care iese în evidenta prin spectacularul efect rozaliu dat de aurul nostru rosa de 18k, care în contrast cu o banda centrala în sant adauga lumina si stralucire. Mai mult aceasta combinatie de finisaje transforma aceasta creatie în una din cele mai dorite modele din gama Argyor. Latime 4mm interior plan

Vezi Bijuteria

Verighete din aur bicolor de 18k Argyor cu dublu finisaj. O eleganta superficie de aur alb se combina cu o fina terminatie sidefata, un design cu modele tesite. Marginile în aur galben lustruite creaza un contrast atractiv care se termina perfectionanduse cu stralucirea diamantului încrustat. O piatra de marime 0,01 ct culoare H puritate SI. Latime 4mm...

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k bicolor cu diamante. Aceasta bijuterie de calitate deosebita combina finisaje stralucitoare si mate cu un diamant încrustat. Marimea diamantului este de 0,02 ct culoare H puritate SI. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din aur galben de 18k cu terminatie satinata combinata cu un inel central lucios de culoare alba. Interior plan. Latime 4mm.

Vezi Bijuteria

Verighete bicolor din aur alb de 18k si margini aurite încoronata de trei diamante încrustate în linia centrala. Diamantele sunt de 0,02ct, culoare H si puritate SI; deci un total de 0,06ct. Latime 5mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k avand o impresie generala spectaculara de diamant, face parte din noua noastra colectie de verighete din aur de doua culori de 18k alb si galben. Include fine taieturi în ventita si ornamente aurii finisate stralucitor. 5mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din aur bicolor de 18k, formata din doua inele diferite suprapuse de inalta durabilitate, terminatia celor doua metale este lucioasa ceea ce da bijuteriei o stralucire deosebita. Latime 5mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb si galben de 18k de 3,6mm latime. Aceasta bijuterie are un finisaj mat si stralucitor si interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete bicolor din aur al carui model este disponibil în diverse variante: în acest caz se combina doua culori de aur în doua finisaje. O superficie superioara mata sidefata contrasta cu liniiile adancite în finisaj stralucitor. Aurul galben este vizibil doar pe margini si în interiorul inelului. 4Mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete de design Argyor bicolor de 18k. Aceasta moderna verigheta are ventita centrala din aur alb cu linii fine mate si stralucitoare în contrast cu marginiledin aur galben slefuite lucitor. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur bicolor de 18k model Argyor cu banda centrala din aur alb fatetata si canturi laterale rotunjite in aur galben stralucitor. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din doua inele diferite unul din aur galben de 18k ca baza si altul din aur alb pe banda centrala cu terminatie fatetata in forma de spic. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb si galben 18k combinand finisaje stralucitoare si mate în banda centrala. Cautati acest model în diferite culori si încrustari de diamante în catalogul nostru. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur bicolor alb si galben de 18k. Aceasta verigheta prezinta un finisaj stralucitor atat în banda centrala cat si in partile laterale; unind trei inele în fabricatia ei printr-o tehnica speciala. Un design inovator si modern care un se demodeaza. Latime 3,80mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur de 18k avand o impresie generala spectaculara de diamant, face parte din noua noastra colectie de verighete din aur de doua culori de 18k alb si galben. Include fine taieturi în ventita centrala si ornamente aurii finisate stralucitor. 3mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur bicolor Argyor cu finisaj lustruit stralucitor de 18k. Aceasta verigheta iese in evidenta, prin designul original, care combina doua linii în relief suflate in rodiu, în contrast cu aurul galben de 18k din care este creata aceasta bijuterie. Latime 4 mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din aur galben de 14k cu terminatie satinata combinata cu un inel central lucios de culoare alba. Interior plan. Latime 4mm.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata dintr-o combinatie de aur alb si aur galben de 14k, model predomimant alb satinat cu terminatii lucioase date de aurul galben ale canturilor laterale. Combinatie perfecta de textura si culoare. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Aceasta verigheta din aur de 14k este un model original Argyor, fabricata din aur alb si galben cu terminatie texturizata combinata cu luciul canturilor laterale. Latime 3 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din combinatie de aur alb si aur galben de 14k, terminatie diamantata lucioasa, este formata din doua inele intregi fuzionate. Interior plan. Latime 4mm.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din doua inele diferite unul din aur galben de 14k ca baza si altul din aur alb pe banda centrala cu terminatie fatetata in forma de spic. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur bicolor de 14k model Argyor cu banda centrala din aur alb fatetata si canturi laterale rotunjite in aur galben stralucitor. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur de 14k model original Argyor combinatie echilibrata a celor doua metale cu terminatie mata cu striatiuni si mici inele lucioase pe centru si laterale. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din aur bicolor de 14k, predominat culoare alba cu un inel central din aur galben mat ce combina cu stralucirea aurului alb de baza al bijuteriei. Latime 4 mm. Interior confort.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor, bicolora din aur de 14k, fabricata din inel masiv fara sudura, cu terminatie lucioasa accentuata de liniile longitudinale centrale. Latime 5 mm. Interior confort. 

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din doua inele unul din aur alb si altul din aur galben cu terminatie mata cu striatiuni combinate cu luciul inelului central si a canturilor laterale. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur bicolor, model Argyor predominant alb texturizat insotit pe partea centrala de un inel adancit din aur galben lucios. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor fabricata din aur bicolor de 14k, formata din doua inele diferite suprapuse de inalta durabilitate, terminatia celor doua metale este lucioasa ceea ce da bijuteriei o stralucire deosebita. Latime 5mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta bicolora din aur 14k marca Argyor model cu terminatie predominanta din aur alb, cu textura satinata deosebita, intregit de inelul din aur galben, adancit pe partea centrala a acesteia. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria