Inele de logodna 

Gaseste inelul perfect

Inelele noastre de logodna din aur detin un echilibru perfect intre eleganta si sobrietate. Toate sunt inele din aur galben sau alb de 14k de prima calitate.  Inelul de logodna va fi o bijuterie din aur unica care va simboliza promisiunea iubirii eterne

There are 93 products.

Inel de logodna din aur alb de 14k. tip solitaire cu un diamant taietura rotunda stralucitoare de 0,34 carate si calitatea acestuia este H-SI, in chaton. O bijuterie unica fabricata manual de Argyor in Spania care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel din aur de 14k cu 9 diamante fixate in gheare. Fiecare diamant are 0,06 carate (2,5 mm) , taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. Caratajul total al piesei este de 0,54 carate. O bijuterie din aur cu diamante pretioase care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire c(3mm) este de taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur alb cu un pretios diamant si un design modern care va fi simbol al iubirii eterne.u un diamant suspendat. Diamantul de 0.10 carate 

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, cu 6 diamante cu prindere laterala tip bara. Fiecare diamant are 0,065 carate (2,5 mm) taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. Caratajul total al piesei este de 0,39 carate. O bijuterie minunata cu diamante care va fi simbol al dragostei toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere de 6 gheare. Diamantul de 0.25 carate (4mm) este de taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un diamant pretios care va fi simbol al dragostei eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu prindere moderna de 6 gheare. Diamantul de 0,25 carate (4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur alb cu un pretios diamant care va fi simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de aur galben de 14k cu 11 diamante taietura printesa fixate in linie. Fiecare diamant are 0,04 carate (1,8 mm) si calitate H-SI. Caratajul total al inelului este de 0,44 carate. O bijuterie din aur cu pretioase diamante care va fi simbol al dragostei pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, cu un diamant de 0,10 carate (3 mm) de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un pretios diamant care va fi simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

Original inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu un diamant suspendat. Diamantul de 0.10 carate (3mm) are taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un pretios diamant si un design modern care va fi un simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de aur galben de 14k cu 11 diamante fixate in linie. Fiecare diamant are 0,024 carate (1,8 mm), taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. Caratajul total al inelului este de 0,27 carate. O bijuterie cu pretioase diamante care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu prindere de 6 gheare. Diamantul de 0.25 carate (4mm) este de taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un diamant pretios care va fi simbol al dragostei eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k. tip solitaire cu un diamant taietura rotunda stralucitoare de 0,34 carate si calitatea acestuia este H-SI, in chaton. O bijuterie unica fabricata manual de Argyor in Spania care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, cu 6 diamante cu prindere laterala tip bara. Fiecare diamant are 0,065 carate (2,5 mm) taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. Caratajul total al piesei este de 0,39 carate. O bijuterie minunata cu diamante care va fi simbol al dragostei toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, cu un diamant de 0,10 carate (3 mm) de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O bijuterie din aur alb cu un pretios diamant care va fi simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

Original inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu un diamant suspendat. Diamantul de 0.10 carate (3mm) are taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un pretios diamant si un design modern care va fi un simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere moderna de 6 gheare. Diamantul de 0,25 carate (4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un pretios diamant care va fi simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de aur alb de 14k cu 11 diamante fixate in linie. Fiecare diamant are 0,024 carate (1,8 mm), taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. Caratajul total al inelului este de 0,27 carate. O bijuterie cu pretioase diamante care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 18 carate, coroana fatetata de 3 mm cu diamant briliant de 0,05 ct dar cu aparenta de 0,10 carate. Diamantul este montat cu 4 gheare care amplifica marimea si stralucirea acestuia. Solitair-ul este inelul prin excelenta, intotdeauna nimerit pentru cadou.

Vezi Bijuteria

O sa treci printr-un moment important in viata? Acest inel de logodna poate sa simbolizeze intr-un mod foarte special viitorul vostru compromis. Are 9 diamnate fixate pe inel de aur de 18k. Caratajul total este de 0,54 ct culoare si transparenta H-SI ale diamantului. Proiectat si fabricat de Argyor, Spania.

Vezi Bijuteria

Fiecare diamant este o lume si acest inel de logodna din aur de 18k are 11 diamante de 0,17 ct culoare H transparenta SI. O bijuterie unica si exclusiva. Detine certificat de autenticitate al diamantelor , fabricat si proiectat de Argyor Spania.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna cu diamante, din aur de 18k, calitatea diamantelor de 0,44 ct este H-SI. Cele 11 diamante sunt taietura printesa. Aspect delicat si stralucitor, o bijuterie foarte speciala. Fabricata si proiectata in Argyor, Spania.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna tip jumatate verigheta din aur alb de 18k, are 9 diamante taietura briliant, fixate in linie, calitatea diamantelor este H-SI. Argyor inmaneaza un certificat de garantie pentru toate piesele. Design de calitate si grija la toate detaliile, o piesa  frumoasa de bijuterie pentru o declaratie de dragoste.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna tip jumatate verigheta din aur galben de 18k, are 9 diamante taietura briliant, fixate in linie, calitatea diamantelor este H-SI. Argyor inmaneaza un certificat de garantie pentru toate piesele. Design de calitate si grija la toate detaliile, o piesa  frumoasa de bijuterie pentru o declaratie de dragoste.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna cu 11 diamante din aur alb de 18k cu 0,27 ct. Culoarea H transparenta SI. Toate diamantele sunt de taietura briliant. Acest inel este un simbol al angajamentului pentru toata viata, este unic pentru caracteristicile sale, care definesc frumusetea pietrelor montate. Fabricat si proiectat de Argyor in Spania exclusiv.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna cu 11 diamante din aur galben de 18k cu 0,27 ct. Culoarea H transparenta SI. Toate diamantele sunt de taietura briliant. Acest inel este un simbol al angajamentului pentru toata viata, este unic pentru caracteristicile sale, care definesc frumusetea pietrelor montate. Fabricat si proiectat de Argyor in Spania exclusiv.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna cu aspect ingrijit care defineste frumusetea pietrelor sale. Inelul este din aur alb de 18k cu 0,42 ct. in diamante de culoare H si transparenta SI. Bijuteria are montate 8 diamante laterale si un briliant central. Terminatie exceptionala si exclusiva.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu un diamant de 0,34ct cu suport de fixare invizibil. Culoare H transparenta SI. O terminatie superba pentru un inel atemporal. Design simplu si comod ce se poate combina perfect cu alte bijuterii.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu 4 diamante taietura briliant de 0.30 ct cu simulare de fixare invizibila care infrumuseteaza inelul. Design in forma patrata, culoare H transparenta SI. O alegere care nu va lasa pe nimeni indiferent.

Vezi Bijuteria

Spectacular inel de logodna din aur alb de 18k cu 6 diamante taietura briliant de 0,352 ct. Superba terminatie si design care scoate in evidenta pietrele prin suportul de fixare “invizibil”. Exceptionala stralucire si frumusete. O buna alegere ca simbol al iubirii adevarate care va face parte din viata dumeavoastra pentru totdeauna.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu un diamant de 3.5 mm taietura briliant de 0,16 ct si 8 diamante de 1,5 mm de 0,12 ct. Are un total de 0,28 ct de diamante montate pe bratul inelului cu un briliant pe centru. Design delicat si terminatie exceptionala.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu u diamant de 0,10 ct. culoare H transparenta SI. Acest inel are un design delicat si stralucitor o bijuterie foarte speciala care simbolizeaza iubirea adevarata. Garantie Argyor.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna model solitaire din aur alb de 18k cu un diamant taietura briliant de 0,25 ct, cu fixare in 4 gheare, culoarea diamantului este H transparenta SI, vine insotit de certificatul de garantie Argyor. Terminatie eleganta si fina, o bijuterie deosebita care se poate combina perfect cu alte inele.

Vezi Bijuteria