Verighete din aur alb 

Pentru o viata Impreuna

Verighetele din aur alb sunt o perfecta combinatie de eleganta si sobrietate. Cu distincte design-uri verighetele noastre din aur alb sunt creatii cu terminatii perfecte. Toate verighetele noastre din aur alb sunt din aur alb de 14k sau 18k de prima calitate si se inmaneaza impreuna cu frumoasa cutiuta Argyor.

There are 19 products.

Verighete din aur alb de 18k. Acesta este un model exclusiv a carui banda centrala a fost lucrata cu unelte din diamant, cu precizie s-au realizat mici romburi iar marginile au fost finisate. Ofera un joc de contraste dand un plus de eleganta acestui model. 4mm interior plan

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb 18k model plan cu un sant vertical în finisaj stralucitor. Aceasta fina adîncitura adauga stil si eleganta inelului cu terminatie mat-sidef. Deasemenea acest model este creat în interior bombat ceea ce confera mai mult confort. Latime 5mm interior confort.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb de 18k, un model elegant cu finisaj stralucitor. Daca vaplac modelele clasice simple, acesta este ceea ce cautati. Deasemenea va punem la dispozitie verighete de acest tip cu un finisaj efect gheata. Un model clasic dar si actual. 4mm interior plan

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb de 18k, model original Argyor, cu terminatie satinata-lucioasa data de benzile laterale si inelul central adancit. Latime 4mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb de 18k, un model cu striatii diagonale în bentita centrala si finisaj lucitor pe partile laterale. Latime 4 mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb de 18k, un model elegant realizat prin finisaje lucioase diagonale, intercalate cu alte finisaje de tip mat-sidef, creand un spectacular contrast. Latime 4 mm, interior plan.

Vezi Bijuteria

Aceata verigheta cu design deosebit, realizat în aur alb de 18k are un usor efect mat de nisip ceea ce o deosebeste de un model clasic. Latime 4 mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb de 18k incrustata cu un diamant. Are un finisaj mat sidefat cu o linie în finisaj slefuit. Diamantul: 0,02ct culoare H puritate SI. Latime 5mm interior confort.

Vezi Bijuteria

Aceasta verigheta din aur de 18k are incorporat un diamant care rezulta foarte elegant prin formele lui drepte. Banda din inelul central unde este încrustat diamantul are un finisaj mat sidefat, care contrasta cu slefuitul stralucitor din partile laterale si ceva care un se vede dar se simte este interiorul curbat care îi da un mai mare confort. Diamantul...

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb si diamante Argyor, avand forma plana clasica si un finisaj slefuit stralucitor. Piatra pretioasa încrustata este de 0,02ct , culoare H si puritate SI. Aurul este de 18k , latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verighete din aur alb Argyor un model clasic si elegant de 18k. Superficia este slefuita. Diamantul este de marime 0,03ct, culoare H puritate SI. Latime 4mm interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb de 14k, model original Argyor, cu terminatie satinata-lucioasa data de benzile laterale si inelul central adancit. Latime 4mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur alb de 14k de inalta calitate ca si toate modelele noastre, terminatie deosebita ce combina un satinat fin pe banda centrala si canturi rotunjite terminatie lucioasa pe partile laterale.

Vezi Bijuteria

Acest model de verigheta Argyor din aur alb de 14 k, are o terminatie mata texturizata cu linii transversale pe banda centrala ce combina cu stralucirea data de canturile lucioase laterale. Latime 3 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta Argyor din aur alb de 14k de inalta caliate, model cu terminatie satinat deosebit predominant si canturi duble lucioase care dau stralucire piesei. Latime 4,5 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Model de verigheta din aur alb de 14k Argyor, cu o prezenta superioara data de latimea speciala de 6 mm cu terminatie fatetata mata pe banda centrala si canturi lucioase in laterale. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Model de verigheta Argyor din aur alb de 14k de calitate cu textura mat satinata predominant insotit de inelul central adancit cu terminatie lucioasa stralucitoare. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb de 14k de inalta caliate, model cu terminatie satinat deosebit predominant si canturi duble lucioase care dau stralucire piesei. Latime 6 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria

Verigheta din aur alb de 14k model Argyor, cu terminatie fatetata mata pe banda centrala si canturi lucioase laterale pentru o combinatie eleganta. Latime 4 mm. Interior plan.

Vezi Bijuteria