Bijuterii cu diamant 

Te acompaniaza in marile momente

Descopera catalogul nostru cu o gama larga de bijuterii de 14k cu diamante. Inele de logodna din aur alb sau galben, cercei cu diamante, pandantive si multe altele. Navigheaza intre produse si gaseste bijuteria ideala. Creatiile Argyor combina un stil propriu cu calitatea de nivel inalt inca din 1954.

There are 98 products.

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere de 6 gheare. Diamantul de 0,25 carate (4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O bijuterie minunata din aur care va fi simbol al iubirii pentru toata viata.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna cu diamante, din aur de 18k, calitatea diamantelor de 0,44 ct este H-SI. Cele 11 diamante sunt taietura printesa. Aspect delicat si stralucitor, o bijuterie foarte speciala. Fabricata si proiectata in Argyor, Spania.

Vezi Bijuteria

Fiecare diamant este o lume si acest inel de logodna din aur de 18k are 11 diamante de 0,17 ct culoare H transparenta SI. O bijuterie unica si exclusiva. Detine certificat de autenticitate al diamantelor , fabricat si proiectat de Argyor Spania.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere moderna de 6 gheare. Diamantul de 0,25 carate (4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un pretios diamant care va fi simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

O sa treci printr-un moment important in viata? Acest inel de logodna poate sa simbolizeze intr-un mod foarte special viitorul vostru compromis. Are 9 diamnate fixate pe inel de aur de 18k. Caratajul total este de 0,54 ct culoare si transparenta H-SI ale diamantului. Proiectat si fabricat de Argyor, Spania.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu prindere moderna de 6 gheare. Diamantul de 0,25 carate (4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si calitate H-SI. O bijuterie din aur alb cu un pretios diamant care va fi simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, cu 8 diamante taietura printesa de 0,02 carate fiecare prindere in banda si un diamant taietura stralucitoare rotunda de 0,25 carate (4 mm) . Fiecare diamant are 0,65 carate (2,5 mm). Toate diamantele au calitate H-SI si totalul inelului sumeaza 0,41 carate.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 18 carate, coroana fatetata de 3 mm cu diamant briliant de 0,05 ct dar cu aparenta de 0,10 carate. Diamantul este montat cu 4 gheare care amplifica marimea si stralucirea acestuia. Solitair-ul este inelul prin excelenta, intotdeauna nimerit pentru cadou.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, cu 8 diamante taietura printesa de 0,02 carate fiecare prindere in banda si un diamant taietura stralucitoare rotunda de 0,25 carate (4 mm) . Fiecare diamant are 0,65 carate (2,5 mm). Toate diamantele au calitate H-SI si totalul inelului sumeaza 0,41 carate.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18 carate, coroana fatetata de 3 mm cu diamant briliant de 0,05 ct dar cu aparenta de 0,10 carate. Diamantul este montat cu 4 gheare care amplifica marimea si stralucirea acestuia. Solitair-ul este inelul prin excelenta, intotdeauna nimerit pentru cadou.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, cu un diamant de 0,10 carate (3 mm) de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O bijuterie din aur cu un pretios diamant care va fi simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu, coroana fatetata de 4,30 mm si cu un diamant briliant de 0,14 ct cu aparenta de 0,32 ct. Diamantul montat cu patru gheare mareste luminozitatea si stralucirea pietrei. O alegere potrivita pentru cerere in casatorie.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, cu un diamant de 0,10 carate (3 mm) de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O bijuterie din aur alb cu un pretios diamant care va fi simbol al iubirii eterne.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna in aur alb de 18k, coroana fatetata de 2,60 mm cu diamant taietura briliant de 0,03 ct cu aparenta de 0,06 ct. Diamantul fixat cu sase gheare amplifica forta si stralucirea pietrei.

Vezi Bijuteria

Inel de logdna din aur alb de 18 carate cu, coroana fatetata de 3 mm, cu un diamant taietura briliant de 0,05 ct dar cu aparenta de 0,10 ct. Diamantul montat cu ajutorul la 6 gheare este de aspect briliant ceea ce amplifica stralucirea diamantului.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu  minunat design care face aparenta diamantului sa fie mai mare: are montat un diamant de 0,14 ct cu aparenta de 0,32 ct. Fiecare diamant este unic ceea ce face din acest inel o bijuterie foarte speciala pentru cadou.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 14k, tip solitaire cu prindere moderna de 4 gheare. Diamantul de 0,34 carate (4,4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O pretioasa bijuterie care va fi un simbol al iubirii fara sfarsit.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 14k, tip solitaire cu prindere moderna de 4 gheare. Diamantul de 0,34 carate (4,4 mm) este de taietura rotunda stralucitoare si de calitate H-SI. O pretioasa bijuterie care va fi un simbol al iubirii fara sfarsit.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 18k cu diamant de 0,05 ct culoare H transparenta SI. Coroana inconjoara piatra si scoate in evidenta dimensiunea si valoarea diamnatului. O bijuterie simpla si clasica care transmite infinite sentimente.

Vezi Bijuteria

Original inel de logodna din aur galben de 18k cu coroana fatetata de 4,30 mm si un diamant taietura briliant de 0,14 ct dar cu aparenta de 0,32 ct, data de genialul design. Un solitaire ingrijit la fiecare detaliu, cu aspect clasic.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu un diamant de 3 mm taietura briliant de 0,10 ct. Diamantul este culoare H transpareta SI. Certificat de autenticitate si garantie Argyor. Terminatie exceptionala cu design diferit si original.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur de 18k cu un diamant taietura briliant de 0,10 ct culoare H transparenta SI. Tipul de prindere al diamantului, face sa straluceasca cu toata splendoarea sa. O bijuterie originala ca design si terminatii foarte ingrijite.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben si diamante simetric montate pe un inel de design original. Fabricat in Spania cu toata garantia Argyor.

Vezi Bijuteria

Frumos inel de logodna in aur alb de 18k cu 6 diamante de 2 mm, taietura briliant cu un total de 0,21 ct, culoare H transparenta SI la toate diamantele care unite cu piesa dau un aspect deosebit acesteia. Garantie Argyor. O alegere eleganta simbol al viitorului angajament.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 18k cu 0,39 ct in diamante, calitate H-SI. Are 6 diamante montate cu un design inspirat in medie verigheta, perfect pentru logodna. O bijuterie eleganta, cu gust, fabricata in Spania cu garantie Argyor. 

Vezi Bijuteria

Delicat inel de logodna in aur alb de 18k cu sase diamante de 2,5 mm taietura stralucitoare cu prindere intr-un elegant si fin brat, are un total de 0,39 ct, culoare H transparenta SI. Un inel de logodna superb in tot aspectul sau o bijuterie speciala simbol al iubirii adevarate.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur de 18k cu diamant de 0,25 ct culoare H transparenta SI. Acest solitaire fin si cu gust are prindere tip rusesc pentru un briliant montat in patru gheare. Certificat si garantie Argyor. Este solitaire-ul prin excelenta.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna model solitaire din aur alb de 18k cu un diamant taietura briliant de 0,25 ct, cu fixare in 4 gheare, culoarea diamantului este H transparenta SI, vine insotit de certificatul de garantie Argyor. Terminatie eleganta si fina, o bijuterie deosebita care se poate combina perfect cu alte inele.

Vezi Bijuteria

Traditional inel de logodna din aur de 18k cu 0,10 ct culoare H si transparenta SI a diamantului, ideal pentru cadou la cererea in casatorie. Cu garantie si design Argyor.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu u diamant de 0,10 ct. culoare H transparenta SI. Acest inel are un design delicat si stralucitor o bijuterie foarte speciala care simbolizeaza iubirea adevarata. Garantie Argyor.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur de 18 k cu 0,28 ct, culoare H, transparenta SI, ale diamantelor. Diamantele sunt incrustate pe bratul inelului cu un briliant montat in centrul acestuia. Design delicat si terminatii exceptionale. Disponibil si in aur alb.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k cu un diamant de 3.5 mm taietura briliant de 0,16 ct si 8 diamante de 1,5 mm de 0,12 ct. Are un total de 0,28 ct de diamante montate pe bratul inelului cu un briliant pe centru. Design delicat si terminatie exceptionala.

Vezi Bijuteria