Bijuterii cu diamant 

Te acompaniaza in marile momente

Descopera catalogul nostru cu o gama larga de bijuterii de 14k cu diamante. Inele de logodna din aur alb sau galben, cercei cu diamante, pandantive si multe altele. Navigheaza intre produse si gaseste bijuteria ideala. Creatiile Argyor combina un stil propriu cu calitatea de nivel inalt inca din 1954.

There are 43 products.

Inel de logodna in aur alb de 18k cu coroana fatetata de 4,30 mm si un diamant taietura briliant de 0,20 ct dar cu aparenta de 0,40 ct. Prinderea de 6 gheare amplifica stralucirea si luminozitatea pietrei. Aspect elegant si traditional.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna de 18k cu un diamant taietura briliant de 0,20 ct. Un design spectacular si original datorat coroanei sale care da senzatia de o piatra mai mare.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k, coroana fatetata de 3,70 mm cu un diamant taietura briliant de 0,08 ct dar cu aparenta de 0,19 ct. Simplu si traditional solitaire cu terminatie delicata si stralucitoare. O frumoasa piesa bijutiera pentru o ocazie speciala.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur galben de 18k cu un diamant taietura briliant de 0,08 ct care pare mai mare datorita coroanei fatetate din aur alb. Un original si spectacular efect optic. Solitair-ul este excelenta in piese, design clasic. O bijuterie care simbolizeaza declaratia de dragoste si speranta.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna din aur alb de 18k, coroana fatetata de 2,6 mm cu un diamant briliant de 0,03 ct cu aparenta de 0,06 ct.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna cu diamant fabricat din aur galben de 18k cu 0,03 ct, culoare H transparenta SI. Coroana inconjoara piatra si scoate in evidenta dimensiunea si valoarea pietrei. Design clasic si potrivit.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna cu 11 diamante din aur galben de 18k cu 0,27 ct. Culoarea H transparenta SI. Toate diamantele sunt de taietura briliant. Acest inel este un simbol al angajamentului pentru toata viata, este unic pentru caracteristicile sale, care definesc frumusetea pietrelor montate. Fabricat si proiectat de Argyor in Spania exclusiv.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna cu 11 diamante din aur alb de 18k cu 0,27 ct. Culoarea H transparenta SI. Toate diamantele sunt de taietura briliant. Acest inel este un simbol al angajamentului pentru toata viata, este unic pentru caracteristicile sale, care definesc frumusetea pietrelor montate. Fabricat si proiectat de Argyor in Spania exclusiv.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna tip jumatate verigheta din aur galben de 18k, are 9 diamante taietura briliant, fixate in linie, calitatea diamantelor este H-SI. Argyor inmaneaza un certificat de garantie pentru toate piesele. Design de calitate si grija la toate detaliile, o piesa  frumoasa de bijuterie pentru o declaratie de dragoste.

Vezi Bijuteria

Inel de logodna tip jumatate verigheta din aur alb de 18k, are 9 diamante taietura briliant, fixate in linie, calitatea diamantelor este H-SI. Argyor inmaneaza un certificat de garantie pentru toate piesele. Design de calitate si grija la toate detaliile, o piesa  frumoasa de bijuterie pentru o declaratie de dragoste.

Vezi Bijuteria

Verighete bicolor din aur alb de 18k si margini aurite încoronata de trei diamante încrustate în linia centrala. Diamantele sunt de 0,02ct, culoare H si puritate SI; deci un total de 0,06ct. Latime 5mm interior plan.

Vezi Bijuteria